Assegurança infantil

Assegurança infantil gratuïta per canvi de graduació.

Oferim una a assegurança infantil gratuïta per canvi de graduació per aquells nens o nenes menors de 12 anys. D’aquesta manera, poden gaudir d’ulleres i vidres més ajustats a la seva graduació, facilitant la correcció les seves deficiències visuals.

Si un menor de 12 anys s’ha fet les ulleres a qualsevol dels nostres centres i li canvia la graduació, li farem i muntarem uns vidres nous de manera gratuïta, adaptats a la seva nova graduació, tants cops com faci falta. Aquesta assegurança s’aplica també a ulleres de sol graduades.

L’assegurança dura un any que comença a comptar des del dia que es fa l’entrega de les ulleres del nen o nena i s’aplica a qualsevol ullera de qualsevol marca comprada als nostres centres.

Vine a qualsevol dels nostres centres i rep-ne informació.

Les nostres Òptiques i Centres Auditius

Vine a qualsevol de les nostres botigues i emporta’t les millors marques amb la muntura i vidre a preu tancat, sense ensurts.

Cornellá de Llobregat

Òptica i Centre Auditiu
Crtra. d’Esplugues, 6-8
93 603 40 54
cornella@gafascompletas.es

Botiga oberta

Recomanem demanar cita prèvia. Pots contactar amb nosaltres per telèfon: 93 603 40 54 o per email: cornella@gafascompletas.es

Veure botiga

Montigalà – Badalona

Òptica i Centre Auditiu
C/Bèlgica, 6
93 395 45 84
montigala@gafascompletas.es

Botiga oberta

Recomanem demanar cita prèvia. Pots contactar amb nosaltres per telèfon: 93 395 45 84 o email: montigala@gafascompletas.es

Veure botiga

No et perdis les millors promocions i preus del sector

INFORMACIÓ BÀSICA EN PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: OPTICA DEL PENEDES, S.L. Finalitat: Mantenir-te informat de les nostres ofertes i promocions a través de l'enviament de les nostres Newsletters per correu electrònic. Legitimació: consentiment Destinataris: No comunicarem les teves dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició així com altres drets com s'explica en la nostra política de protecció de dades. En qualsevol moment, podras donar-te de baixa, mitjançant el procediment habilitat a aquest efecte en cada Newsletter que rebis. + Info: Consulteu la nostra política de privacitat.