Garanties

Productes homologats, garantia de trencament, assegurança infantil gratuïta i garanties en audiologia.
Garantía de producte

– Tots els productes són oficials i per això tenen 3 anys de garantia de fabricant.
– Totes les ulleres de sol que tenim a la venda tenen filtre solar UV homologat per la Unió Europea.
– Totes les ulleres venen amb l’estoig original i oficial.

Garantía de trencament

Cobrim el 50% de l’import de les teves ulleres durant 6 mesos des de l’entrega de les mateixes en cas de trencament accidental.

Assegurança gratuïta infantil per canvi de graduació

Les ulleres graduades o ulleres de sol graduades a menors de 12 anys tenen sempre l’assegurança infantil gratuïta per canvi de graduació durant tot un any des de l’entrega de les ulleres. Si durant aquest any canvia la graduació farem uns vidres gratuïts nous, adaptats a la nova graduació.

Canvis i devolucions

– Sempre gratuïts a dins del païs, en botiga o a domicili, durant 30 dies a partir de l’entrega. Han de portar el precinte d’us per poder-se tramitar.

– En el cas de comandes fora del païs, a païssos de l’Unió Europea, els costos d’enviament de canvis o devolucions seràn a càrrec del client. Si és per defecte de fabricació seràn assumits per Gafas Completas.

Audiologia (audiòfons i complements)

– Garantía de producte: El fabricant es compromet durant dos anys a cobrir qualsevol defecte o reparació que pugui presentar o necessitar el producte. Qualsevol reparació fora d’aquest termini serà abonada per l’/la usuari/ària.

– El/la audioprotetista realitzarà revisions de manteniment periòdiques vitalícies per tar de preservar la integritat i el bon funcionament dels dispositius; per la seva banda, el/la usuari/ària, ha de seguir les instruccions de manteniment diari que l’audioprotetista indiqui.

– Si durant el període de 2 mesos a partir de l’entrega dels audiòfons, el/la usuari/ària no estigués satisfet amb la adaptació, té la possibilitat de tornar-los sota aquestes condicions:

– Retorn de l’import abonat excepte les despeses d’adaptació: 50€/unitat, en cas dels audiòfons retroarticulars o excepte 100€/unitat, en els casos de audiòfons intrauriculars.

– En cas que el pagament fos efectuat mitjançant finançament amb l’empresa Santander Consumer Finance, el recàrrec d’aquesta no es retornarà amb el supòsit d’inadaptació.

Pressupostos

Tots els pressupostos tenen una validesa de 120 dies.

Encàrrecs

Tots els encàrrecs realitzats caducaran als 2 mesos des de la data de realització.

Les nostres Òptiques i Centres Auditius

Vine a qualsevol de les nostres botigues i emporta’t les millors marques amb la muntura i vidre a preu tancat, sense ensurts.

Cornellá de Llobregat

Òptica i Centre Auditiu
Crtra. d’Esplugues, 6-8
93 603 40 54
cornella@gafascompletas.es

Botiga oberta

Recomanem demanar cita prèvia. Pots contactar amb nosaltres per telèfon: 93 603 40 54 o per email: cornella@gafascompletas.es

Veure botiga

Montigalà – Badalona

Òptica i Centre Auditiu
C/Bèlgica, 6
93 395 45 84
montigala@gafascompletas.es

Botiga oberta

Recomanem demanar cita prèvia. Pots contactar amb nosaltres per telèfon: 93 395 45 84 o email: montigala@gafascompletas.es

Veure botiga

No et perdis les millors promocions i preus del sector

INFORMACIÓ BÀSICA EN PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: OPTICA DEL PENEDES, S.L. Finalitat: Mantenir-te informat de les nostres ofertes i promocions a través de l'enviament de les nostres Newsletters per correu electrònic. Legitimació: consentiment Destinataris: No comunicarem les teves dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició així com altres drets com s'explica en la nostra política de protecció de dades. En qualsevol moment, podras donar-te de baixa, mitjançant el procediment habilitat a aquest efecte en cada Newsletter que rebis. + Info: Consulteu la nostra política de privacitat.