¿Qui som?

Ulleres Completes porta més d’11 anys al teu costat, oferint preus tancats en muntures i cristalls. Les teves ulleres, sense sorpreses.

Montura + Vidres, la nostra fórmula

Des de fa més de 13 anys, a Gafas Completas oferim les millors marques en visió i audició i un servei personalitzat amb una fórmula d’exposició diferenciadora. Als nostres centres el client pot trobar un ampli catàleg de producte, de col·leccions actuals, a un preu tancat (muntura+vidres). O el que és el mateix, pots adquirir ‘Gafas Completas’.

Qualitat i varietat, compra Primeres Marques

Des de l’obertura del primer centre a Montigalà (Badalona, Barcelona) al 2005, apostem per la qualitat i la varietat, per això treballem amb els proveïdors més reconeguts del sector, posant a la disposició dels nostres clients un ampli ventall de les principals marques d’ulleres, lentilles, líquids i solucions auditives.

Professionals i especialistes en la teva cura visual i auditiva

A més, tots els nostres centres estan dirigits i supervisats per experts en Òptica i Audiologia, garantint així la correcta orientació al client per aconseguir una excel·lent experiència de compra.

ELS MILLORS PREUS

La nostra experiència i volum ens permet oferir els millors preus del mercant tant en Òptica com Audiologia, a la vegada d’un servei personalitzat i de qualitat. Sempre tenint en compte les últimes tendències en moda.

Monofocals des de 36€ i progressives des de 89€

Actualment posem a disposició dels nostres clients més de 120 marques i més de 6.000 muntures a uns preus molt competitius: muntura + vidres amb tractament antirreflexant des de 36€ monofocals i 89€ progressius. També audiòfons digitals des de 450€. Tot i oferir els millors preus, oferim també la possibilitat de finançar les seves compres.

Atenció al client ràpida i eficient

A més, comptem amb un taller òptic propi amb la última tecnologia del sector que augmenta l’agilitat i eficàcia en les entregues. Al no dependre d’intermediaris, el nostre servei de atenció és més ràpid i eficient.

Compromesos amb tu

El nostre Compromís amb el client va més enllà, per aquest motiu a Gafas Completas promovem el tenir cura de la vista i de l’oïda a la societat, oferint revisions gratuïtes de vista i oïda a tots els nostres centres.

Compromesos socialment

Col·laborem també amb diverses entitats socials amb l’objectiu de facilitat solucions òptiques i auditives a aquells que més ho necessiten. En aquesta línia, els nostres treballadors a través del projecte Teaming, realitzen un donatiu voluntari al mes, que es resta de les seves nòmines, i que al final d’any la direcció multiplica per dos i es destina a projectes com SJD Pediatric Cancer Center o entidats como la Fundació Esclerosis Múltiple.

On trobar-nos?

Actualment comptem amb dos centres:

Cornellá de Llobregat

Òptica i Centre Auditiu
Crtra. d’Esplugues, 6-8
93 603 40 54
cornella@gafascompletas.es

Botiga oberta

Recomanem demanar cita prèvia. Pots contactar amb nosaltres per telèfon: 93 603 40 54 o per email: cornella@gafascompletas.es

Veure botiga

Montigalà – Badalona

Òptica i Centre Auditiu
C/Bèlgica, 6
93 395 45 84
montigala@gafascompletas.es

Botiga oberta

Recomanem demanar cita prèvia. Pots contactar amb nosaltres per telèfon: 93 395 45 84 o email: montigala@gafascompletas.es

Veure botiga

Tens dubtes? T’ajudem.

  info@gafascompletas.es

  ¡Escriu-nos! Et respondrem el més aviat possible.

  Escriu-nos

  Vine a veure’ns

  A una de les nostres botigues.

  Veure botigues