Ofertes i Promocions

A Gafas Completas tenim les promocions més atractives del mercat: promocions periòdiques i preus sense sorpreses en òptica i audiologia.

ULLERES AMB VIDRES MONOFOCALS ANTIREFLECTANTS O SOLARS PER 45€

*Promoció aplicable a una selecció de muntures solars Ikaly i graduades Kypers, del 2 de maig al 30 de juny de 2024, o fins que se n’exhaureixin les existències. Lents monofocals orgàniques d’stock 1.5 amb antireflectant o solars. Límit de graduació i paràmetres subjectes al quadre de fabricació del proveïdor. Consulta referències i condicions a les nostres botigues físiques.

 

ULLERES AMB VIDRES PROGRESSIUS ANTIREFLECTANTS O SOLARS
PER 110€

*Promoció aplicable a una selecció de muntures solars Ikaly i graduades Kypers, del 2 de maig al 30 de juny de 2024, o fins que se n’exhaureixin les existències. Lents progressives orgàniques 1.5 amb antireflectant o solars. Límit de graduació i paràmetres subjectes al quadre de fabricació del proveïdor. Consulta referencies i condicions a les nostres botigues físiques.

 

ULLERES TREND KIDS AMB VIDRES GRADUATS MONOFOCALS ANTIREFLECTANTS PER 39€

*Promoció aplicable a una selecció de munturas Trend del 2 de maig al 30 de juny de 2024 o fins que se n’exhaureixin les existències. Lents monofocals orgàniques d’stock 1.5 amb antireflectant. Límit de graduació i paràmetres subjectes al quadre de fabricació del proveïdor. Consulta referències i condicions a les nostres botigues físiques.
.

2×1 EN PROGRESSIUS DIGITALS

Per la compra d’uns vidres progressius digitals personalitzats amb tractament antireflectant i protecció UV, emporta’t uns altres vidres progressius solars o ocupacionals.

És obligatori comprar les dues muntures de les ulleres. Consulta condicions a les nostres botigues físiques.

Promoció vàlida del 1 d’abril al 31 de juliol de 2024.

PLA
AMICS 10

Si ets client i portes a un amic, els dos us beneficiareu d’un 10% de descompte addicional* en tots els nostres productes.

Campanya promocional del 50% de descompte en la segona unitat per la compra de dos packs de 30 o 90 lents d’ACUVUE OASYS 1-DAY o ACUVUE OASYS 1-DAY for ASTIGMATISM.

Promocions a Gafas Completas

Fins 1 mes de prova sense compromís

Audiòfons digitals a partir de 450€

Veure botigues

Porta’t un 10% de dte. per recomanar-nos

Porta a un amic i t’emportaràs un 10% de dte. addicional

Veure botigues

Encarrega les teves lents de contacte en tres passos

Ara pots realitzar les teves comandes de forma ràpida i fàcil. Aprofita el temps per fer el que t’agrada

Veure botigues

Les nostres Òptiques i Centres Auditius

Vine a qualsevol de les nostres botigues i emporta’t les millors marques amb la muntura i vidre a preu tancat, sense ensurts.

Cornellá de Llobregat

Òptica i Centre Auditiu
Crtra. d’Esplugues, 6-8
93 603 40 54
cornella@gafascompletas.es

Botiga oberta

Recomanem demanar cita prèvia. Pots contactar amb nosaltres per telèfon: 93 603 40 54 o per email: cornella@gafascompletas.es

Veure botiga

Montigalà – Badalona

Òptica i Centre Auditiu
C/Bèlgica, 6
93 395 45 84
montigala@gafascompletas.es

Botiga oberta

Recomanem demanar cita prèvia. Pots contactar amb nosaltres per telèfon: 93 395 45 84 o email: montigala@gafascompletas.es

Veure botiga

No et perdis les millors promocions i preus del sector

INFORMACIÓ BÀSICA EN PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: OPTICA DEL PENEDES, S.L. Finalitat: Mantenir-te informat de les nostres ofertes i promocions a través de l'enviament de les nostres Newsletters per correu electrònic. Legitimació: consentiment Destinataris: No comunicarem les teves dades a tercers, excepte obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició així com altres drets com s'explica en la nostra política de protecció de dades. En qualsevol moment, podras donar-te de baixa, mitjançant el procediment habilitat a aquest efecte en cada Newsletter que rebis. + Info: Consulteu la nostra política de privacitat.